Restaurangbesök.
Igår var familjen ute och firade min yngsta dotter som fyllt 27 år i veckan. Bord var beställt och vi träffades tidigare för att ta ett glas innan middagen. På restaurangen så visste jag inte alls vad jag skulle beställa, men till förrätt landade det med att jag delade den med två av mina barn. Det var en tallrik som innehöll Caprese, parmaskinka, tryffelsalami, italiensk stark salami, melon, kronärtskocka, oliver, grön pesto och focaccia. Det var en tallrik som man i vanliga fall delar på två, men vi delade på tre. Det var fantastiskt gott. Sedan skulle vi beställa huvudrätten och jag beställde in en barnportion Penne Al Pollo Ubriaco. Jag åt kanske 20 procent på maten sen var jag tvärmätt! Jag drack ett glas vin innan och efter maten och det var svårt att få ner det glaset trots att vi satt i ett par timmar. Det kommer att ta tid innan jag lär mig vad som är rimligt att beställa. Men jag tänker att nästa gång beställer jag enbart förrätt och låter den räcka under hela måltiden.

Igår ställde jag mig på vågen. Nu visar den -22 kg och det känns väldigt bra. Även om jag själv inte märker så mycket att jag minskar i vikt så har människor omkring mig börjat fråga hur mycket jag har gått ner för att det enligt dom börjar bli en stor skillnad. Jag plockade fram ett kort från i somras och jämförde med ett jag tog för någon vecka sedan, och då såg jag skillnaden själv! Det till vänsster är taget den 26 Juli-19 och det till höger 22 Februari-20.

Jag kan inte med ord beskriva hur bra det känns att jag tog beslutet om att genomgå en Gastric Bypass! Visst finns det nackdelar som tar tid att vänja sig vid, men de positiva effelkterna är så oerhört mycket större.
Ha det!