Livsfokus.blogg.se

Mitt nya liv med gastric bypass.

Hunger.

Publicerad 2019-11-27 19:59:01 i Allmänt,

Idag har jag funderat mycket på hunger. Jag är jättehungrig emellanåt, men på grund av att jag har målet så klart i sikte så har jag inte låtit det bekomma mig särskilt mycket. När de värsta hungerkänslorna gått över så har jag en tendens att inte vilja äta istället. Jag dricker otroligt mycket så det hjälper till att klara av det. Men risken blir nu istället att jag hoppar över ett mål per dag.Och det är den dryck som ska ersätta middagen. Beror nog mycket på att jag efter arbetet är ganska trött och tom på energi.
 
Idag tänkte jag strunta i middagsersättningen igen, men tror att det gör att jag har svårare för att tappa i vikt så nu tog jag mig i kragen och värmde Modifasts sparrissoppa. 
 
 
Nu har det gått en vecka på flyt och jag har två veckor kvar. Kommer att gå bra, jag känner inte att det var ens i närheten av så jobbigt som jag trodde det skulle vara. Fjärilar i magen börjar ge sig till känna och jag inser stundtals att det snart är dags. Snart framme vid första delmålet. 
 
Ha det!

Om

Min profilbild

Lotta

Efter ett liv med kamp mot vikten sedan 11 års ålder tog jag till sist steget och gjorde en gastric bypass. Ett liv med bantande, dieter, detox, ätfönster med mycket mer så var det lika bra att inse att det enda som hände var att vågen pekade uppåt. Har flera gånger tappat både 30 och 40 kg, men med slutresultatet att det inte håller över tid. Beslutet är ett av de bästa jag har gjort! Opererades den 12/12-19. Nu har den riktiga och hållbara kampen börjat!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela