Livsfokus.blogg.se

Mitt nya liv med gastric bypass.

På gång!

Publicerad 2021-05-25 06:38:33 i Allmänt, träning,

Våren är här och även om det är väldigt kallt för att vara i mitten av Maj så har min energi återvänt. Det har inneburit mycket rörelse för mig och det känns ju mer än bra!
Att ta vara på dagsljuset när jag kan är oerhört viktigt. Jag arbetar inomhus hela dagarna och missar mycket av ljuset, men försöker att på lediga dagar att ta igen lite av det.
 
Snart är det ett och ett halvt år sedan som jag gjorde min operation och jag är tacksam varje dag över det liv jag har fått. Försöker påminna mig själv om var jag var innan operationen och hur jag mådde. Då är det lättare att motivera mig själv till att leva sundare och inte ge efter för impulser när det gäller till exempel för stora portioner mat och sötsaker.
 
 
 
 
 
 
 
 
Imorse klev jag upp tidigare än tuppen och gick iväg till gymmet. Det blev träning av biceps, triceps, mage och nedre rygg. Avslutade med 20 minuter löpträning.
 
 
 
Det är helt fruktansvärt när klockan ringer mitt i natten. Men slås till 100% av känslan av tillfredsställelse när man sitter duschad och omklädd till frukost innan dagens arbete. Alltså, mer nöjd och lycklig blir man nog inte en vanlig tidagsmorgon.
 
 
 
Ha det!

Om

Min profilbild

Lotta

Efter ett liv med kamp mot vikten sedan 11 års ålder tog jag till sist steget och gjorde en gastric bypass. Ett liv med bantande, dieter, detox, ätfönster med mycket mer så var det lika bra att inse att det enda som hände var att vågen pekade uppåt. Har flera gånger tappat både 30 och 40 kg, men med slutresultatet att det inte håller över tid. Beslutet är ett av de bästa jag har gjort! Opererades den 12/12-19. Nu har den riktiga och hållbara kampen börjat!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela