Livsfokus.blogg.se

Mitt nya liv med gastric bypass.

Back on track!

Publicerad 2021-08-21 09:35:02 i Allmänt, Gastric bypass,

Så har första arbetsveckan efter semestern kommit och gått. Skönt på många sätt att vara tillbaka i gamla rutiner och vanor, men också lite ledsamt att sommaren snart är över.
 
Men innan semestern var slut hann jag fylla år. Jag blev bjuden på trerätters hos min son med familj där även min dotter var med. Det var fantastiskt gott. Och det fungerade bra med att äta tre rätter då måltiden sträckte sig över flera timmar. Här är menyn i bilder:
 
 
 
 
 
 
Det är det finaste jag kan få när jag fyller år. Kvalitetstid med dom jag älskar!
 
Första arbetsdagen och full av energi!
 
 
 
Har återgått till att göra mat enligt Portinen under tian för att fylla frysen med matlådor. Det är ju en vågskål det där, att laga mat enligt de veckomenyerna. Det jag menar är att jag aldrig vet om jag tycker om maten. Men det spelar ingen roll, mat är bensin för kroppen och det går alltid ner. 
 
 
 
 
 
Gick ut och åt lunch med en kollega. När jag hade ätit av min pastasallad med kyckling så syntes det inte att jag hade ätit, så det var bara att be om låda att ta med resten i. Det fungerar alltid bra att göra så tycker jag.
 
 
På grund av min hälsa så har jag inte kunnat träna sedan jag opererade mig på ett sätt som jag blir nöjd med. Men förhoppningsvis så kommer läkarna på vad de ska göra för att hjälpa mig så att jag kan sätta igång ordentligt. Till dess får jag träna lite mjukare och lägga in mycket promenader i vardagen.
 
Ha det!
 
 
 

Om

Min profilbild

Lotta

Efter ett liv med kamp mot vikten sedan 11 års ålder tog jag till sist steget och gjorde en gastric bypass. Ett liv med bantande, dieter, detox, ätfönster med mycket mer så var det lika bra att inse att det enda som hände var att vågen pekade uppåt. Har flera gånger tappat både 30 och 40 kg, men med slutresultatet att det inte håller över tid. Beslutet är ett av de bästa jag har gjort! Opererades den 12/12-19. Nu har den riktiga och hållbara kampen börjat!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela