Livsfokus.blogg.se

Mitt nya liv med gastric bypass.

Tango,padel och träning.

Publicerad 2020-09-26 09:34:38 i Allmänt, Gastric bypass,

Tiden springer  iväg och nu har det blivit höst. Sedan sist har jag hunnit med att dansa tango och spelat padel. Båda aktiviterna var jätteroliga verkligen och gav helt klart mersmak.
 
Nu gäller det att bibehålla motivationen med träningen så att den blir av. Men jag tycker även att det är viktigt att säga till sig själv att det är okej att ta det lugnt emellanåt. Jag har lätt för att springa på i 180 knyck och glömma av min själ och tappa balansen mellan inre hälsa och yttre. När det gått för fort ett tag så måste jag stanna upp och vänta in mig själv. Det har jag gjort denna veckan. Men lite träning har det ändå blivit. Imorse gick jag upp 06.30 och tog mig till gymmet. Inser att jag inte kommer att hinna träna igen förrän slutet av nästa vecka men det får vara okej. Jobbet tar ganska mycket tid inledningsvis, sedan har jag bokat in andra aktiviteter med andra för att må gott. Så träningen får nu ligga på hyllan till nästa veckoslut.
 
Detta innebär inte att jag sitter och rullar tummarna. Vardagsmotionen blir så mycket viktigare de dagar jag inte kan träna. Det innebär mycket trampande i trappor och istället för att åka kollektivt så går jag.
 
Är stolt över vad jag hittills har åstadkommit när det gäller min hälsa och med viktnedgången. Har nu tappat 40 kg, men det har verkligen inte kommit gratis.
 
 
Tog en härlig ingefärashot när jag kom hem. Vet inte om det gör något rent hälsomässigt. Men gott är det! 
 
 
 
Nu är det jobb, jobb, jobb som gäller. Och jag känner mig löjligt beredd på det! 
 
Ha det!
 

Om

Min profilbild

Lotta

Efter ett liv med kamp mot vikten sedan 11 års ålder tog jag till sist steget och gjorde en gastric bypass. Ett liv med bantande, dieter, detox, ätfönster med mycket mer så var det lika bra att inse att det enda som hände var att vågen pekade uppåt. Har flera gånger tappat både 30 och 40 kg, men med slutresultatet att det inte håller över tid. Beslutet är ett av de bästa jag har gjort! Opererades den 12/12-19. Nu har den riktiga och hållbara kampen börjat!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela